Türkiye’de çocuk sahibi olan ailelerin ekonomik anlamda ihtiyaçlarını daha uygun bir şekilde karşılaması adına Ziraat Bank yeni bir kampanya başlattı. Ziraat Banka tarafından yapılan duyuru ile açıklanan yeni gelişmede Çilek Mobilya ile özel bir anlaşmanın yapıldığı ve Çilek Mobilya’dan yapılacak alışverişlere ek taksit tanımlamasının yapılacağı ifade edildi.
Çilek Mobilya alışverişlerine +3 taksit!
Çilek Mobilya üzerinden Ziraat Bankası’nın kredi kartları ile yapılacak alışverişlerde müşteriler 2 ile 9’a kadar taksit yaptırma imkanına sahip. Ancak bu taksitlerde banka tarafından ekstra + 3 taksit daha ekleneceği ve böylece kişilerin Ziraat Bankası’nın sağlayacağı avantajlar sayesinde 12 taksitli bir şekilde Çilek Mobilya üzerinden alışveriş yapabilecek.
Yapılan açıklamalarda bankkart kredi kartlarının kullanılması gerektiği belirtilirken bireysel kredi kartlarının kampanya dahilinde olduğu ifade edildi. Bu bakımdan diğer banka kartları ya da seçenekler ile mevcut imkândan yararlanılabilmesi mümkün değil.
Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ödeme sırasında bu durumu beyan etmesi gerekirken özellikle mobil bankacılık uygulamaları aracılığı ile taksitlendirmenin ve artı taksitin tanımlanabileceği de söylendi.