Duyurulduğu günden itibaren oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği yapımın çıkışına az bir süre kalan oyuna dair önemli detaylar da kendini göstermeye devam ediyor. Cyberpunk 2077 oyununun fotoğraf modu ortaya çıktı.
Daha önce pek çok kez ertelenen yapım son olarak 10 Aralık 2020 tarihine ertelenmişti. Oyunun çıkışına saatler kala yayınlanan yeni fragmanda oyunun fotoğraf modu baştan aşağıya tanıtıldı. Fragmana göre oyunun fotoğraf modu da oyunu oynamak kadar keyifli olacak.
Yayınlanan fragman oyuncuların çatışma sahneleri ile başlıyor ve daha sonrasında ise çatışma ortasında fotoğraf modunun açılmasıyla devam ediyor. Fragmanın en dikkat çekici yanı ise oyundaki karakterin pozunu ayarlama imkanı olması olarak görülüyor. Fotoğraf modunun açılmasıyla birlikte farklı poz imkanlarının verildiği görülüyor.
Fragmanın ilk bölümünde karakterin ateş ettiği ve düşmanı alt ettiği bir poz görünürken ilerleyen saniyelerde ise bir patlama önünde verdiği pozu görüyoruz. Karakter ayrıca yüz ifadesini de değiştirebiliyor. Diğer kısımlar ise efekt verme, derinlik ayarlama ve odak ayarlama olarak görülüyor.
Çok iyi grafiklerle birlikte gelecek olan Cyberpunk 2077 oyunu, sunduğu fotoğraf modu ile de oyuncuları büyüleyecek gibi görünüyor. Görünüşe göre oyunun çıkmasıyla birlikte sosyal medya platformlarında oyuna dair pek çok fotoğraf göreceğiz.
10 Aralık Tarihinde Çıkıyor
10 Aralık 2020 tarihinde çıkacak olan oyun PC, PS4 ve Xbox One platformlarının yanında yeni nesil oyun konsolları için de çıkacak.