10 Aralık günü çıkacak olan Cyberpunk 2077‘nin resmi fragmanı bugün YouTube’da yayınlandı. Night City’de geçen yeni oyunun bir bekleyeni hayli fazla. Fragman bizlerde büyük heyecan hissi uyandırdı. Fragmanda, oynayacağımız karakter olan “V” ön plana çıkıyor.
8 yıl önce CD PROJECT RED tarafından duyurulan oyuna erişmemize son 2 gün kaldı. Yıllardır ertelenmekten bir hal olan oyun Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta çıkarak milyonlarca bekleyenine kavuşacak.
Cyberpunk 2077’nin sürekli ertelenmesi, yayınlanan video ve görseller oyuncuları aşırı büyük bir beklenti içerisine sokmuş olacak ki fragman yayınlanalı bir kaç saat geçmesine rağmen yüz binlerce kişi tarafından izlenmiş durumda. “Acaba gerçekten geliyor mu” gibi sorulara yayınladıkları videolarla beraber yanıt veren CD PROJECT RED, resmi çıkış fragmanı yayınladı.
Cyberpunk 2077 Çıkış Fragmanı:
Cyberpunk 2077’nin resmi YouTube kanalında yayınlanan fragramn, oynayacağımız karakter “V”ye odaklanıyor. Fragmanda oyunun geçeceği Night City’nin gece gündüz yaşayan ve tehlikelerle dolu bir şehir olduğunu görmek hepimizi heyecandırıyor.
Oyun çıkmadan önce hepimizi son bir kez daha heyecanlandıran CD PROJECT RED, bekleyenleri hayli heyecanlandırmış olacak ki videonun beğeni sayısı oldukça fazla.
Oyun hakkında yayınlanan videoların aksine bu fragmanda, oyunun geçeceği şehrin ve yaşayacaklarımızın bir hayli sürükleyici ve aksiyonlu olduğunu görüyoruz.
Yayınlanan fragmanda Türkçe altyazı seçeneği bulunması da bir hayli gönülleri fethetti. Dolayısı ile fragmanı Türkçe altyazı seçeneği ile izleyebilirsiniz. Oyunun Türkçe dil desteğine sahip olacağını hatırlatmakta fayda var. Oyunu satın almadan önce oyunu oynayan ve inceleyen insanların yorumlarını dikkate almakta fayda var. CD PROJECT RED’in güzel bir oyun ortaya çıkaracağını düşünüyoruz.