Castrol Ford Team Türkiye’nin uzun yıllardır destekçisi olan Ford, bu ralli takımı ile Avrupa Şampiyonluğu başta olmak üzere birçok başarıya imza attı. Zaten bütün dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu ve pandemi süreci nedeniyle insanların ilgisinin daha da fazla arttığı e-spor’a olan desteğini de arttırarak sürdüren Ford, bu alanda çalışmalar yapan Castrol Ford Team Türkiye ile 22 Kasım’da bir e-spor rallisi düzenleyecek.
Geçtiğimiz Mayıs’da düzenlenen yarışın ardından 1 Kasım’da Avrupa Şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye’nin pilotları ile ralli pisti ve e-spor’un ünlü isimleri bir araya gelecek. Yarışta Castrol Ford Team Türkiye’nin pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay, ve Can Sarıhan ile e-spor dünyasının ünlü isimleri Necati Akçay, Sinan Koç, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve Emir Aşarı yarışacaklar.
Formula 1 yarışları denilince akla gelen ve ‘’Formula 1’in sesi’’ olarak bilinen bu lakabın da hakkını veren Serhan Acar yarışı sunacak. Ve yine Serhan Acar’a yorumcu Yiğit Tezcan eşlik edecek. Yarış 22 Kasım Pazar günü 18:00’de gerçekleşecek ve Ford Türkiye YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
Ford E-spor’a Olan Desteğini Geri Çekmeyecek Gibi Gözüküyor
Geleceğin teknoloji ve fikirlerini bugünden yaşatacak olan yeni marka vizyonu ‘’Geleceği Bugünden Yaşa’’ birçok alanda yaptığı yenilikçi ve görülmemiş projelerle de artık tanınmaya başlayan Ford, dünyanın yükselişte olan yıldızı e-spor arenasının heyecanını da Türkiye’de yaşatmaya çalışıyor. Motor sporlarına destekleriyle birçok yeni pilotu Türk sporuna kazandıran Ford, önümüzdeki senelerde e-spor arenasına genç sporcular sağlayacak gibi görünüyor.