ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da 15 Mart 2021 yeni bölümüyle bugün izleyici karşısına çıkıyor özellikle son günlerde programını en çok konuşulan konuları arasında yer alan Kibar Ünvar olayı bugün de gündemde. Bir dolandırıcılık olayı nedeniyle stüdyoya davet edilen Kibar Ünvar’ın eşinin 16 yıl önce şüpheli şekilde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ölen adamın ailesi ise olayla ilgili olarak Kibar Ünvar’ı suçladı. Peki Esra Erol’da 15 Mart Kibar Ünvar olayı son durum ne? Kibar Ünvar eşini öldürdü mü?
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Halil İbrahim Bey eşinin kendisini dolandırdığını ve parasını aldığını iddia etmişti. Dolandırıcılıkla suçlanan Kibar Ünvar geçtiğimiz günlerde canlı yayına gelmiş ve kendini savunmuştu. Ancak kibar Hanım’ın stüdyoya gelmesi ile birlikte iddialar da peş peşe geldi. İddialar o kadar çok patlak verdi ki 16 yıl önce gerçekleşen bir şüpheli ölüme dayandı. Peki Kibar Ünvar eşini öldürdü mü? Esra Erol’da 15 Mart 2021 Kibar Ünvar olayı son durum ne?
Kibar Halil İbrahim olayı ne?
Halil İbrahim Bey geçtiğimiz günlerde Esra Erol’da programına başvurarak eşinin kendisini dolandırdığını ve 85 lira parasını alarak kayıplara karıştığını söylemişti. Esra Erol’da ekibi Kibar Ünvanı bularak stüdyo ya getirdi. Kibar Hanım, Halil İbrahim Bey dolandırmadığını kendisine baskı uygulandığını O nedenle de evi terk ettiğini söyledi. Ancak Halil İbrahim Bey’in kızlarının canlı yayına bağlanması ile birlikte dolandırıcılıktan daha dehşet verici iddialar gündeme geldi. Kibar Hanım’ın fare zehiri ile Halil İbrahim Bey zehirlemeye çalıştığı ve aynı zamanda cinsel gücü artıran ilaçlar kullandırarak kalp krizi geçirmeye çalıştığı öne sürüldü.
16 yıl önceki şüpheli ölüm gündemde
Bu konular konuşulurken Kibar Hanım’ın 16 yıl önce evli olduğu kişinin ailesi de Esra Erol’da canlı yayına bağlandı. Kibar Hanım’ın dolandırıcılık yaptığı iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan aile 16 yıl önce oğullarının Kibar hanım tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Bu iddialar karşısında kendini savunmaya çalışan Kibar Hanım’ın verdiği çelişkili ifadeler de şüpheleri güçlendirdi. Esra Erol’da programında şimdi cinayet ihtimali konuşuluyor.